Založ si blog

Najnovšie komentáre na hlavnej stránke blogov

Asi ste si to už všimli – od včerajšieho večera pribudol na hlavnej stránke Blog.pravda.sk vpravo dole box s výpisom piatich najnovších komentárov. Slúži na to, aby bol návštevník upozornený na blogposty, kde sa živo diskutuje, a dúfame, že to podnieti aktivitu diskutérov. Nový komentár sa tam neobjaví okamžite, kvôli optimalizácii zobrazovania stránky je nasadená 15-minútová vyrovnávacia pamäť.

Nie je to žiadna svetoborná funkcia – áno, sme mohli sme ju mať už od začiatku. Nie vždy je možné a vhodné ponúkať hneď od začiatku všetko možné, čo sa dá na webe vidieť. No je to reakcia na požiadavky blogerov a dúfam, že vidno, že nespíme. Ďalšie novinky budú nasledovať.

Pozor! Opäť je tu predvolebné moratórium

27.03.2019

Milí blogeri, Od 28. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajšiemu 2. kolu prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 28. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo [...]

Nezabudnite – máme moratórium!

14.03.2019

Milí blogeri, Od 14. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajším prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 14. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Nezabudnite: Moratórium platí aj na blogoch

02.11.2017

Milí blogeri, Od 2. novembra platí, že volebná kampaň k sobotňajším voľbám do VÚC sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 2. novembra od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

administrator

O službe Blog.pravda.sk - blog administrátora

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 208334x
Priemerná čítanosť článkov: 4845x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy