Založ si blog

Diskusiu spravuje admin – úprava pravidiel

Milí blogeri

iste ste zaregistrovali, že zhruba pred mesiacom sme v Pravda.sk zjednotili debaty a komentáre pod vaše články sa presunuli na službu debata.pravda.sk.

Zároveň sme sľúbili, že komentáre, ktoré ste mali pod článkami do momentu prechodu, sa „dočasne“ stratia. Ospravedlňujeme sa za meškanie, ale máme dobrú správu. V tejto chvíli by už mali byť všetky späť. (blogeri, prepáčte, stala sa chyba v programe, komentáre tam, kam majú prísť, ešte stále putujú – 23. 9. – mn). Vďaka za trpezlivosť.

Debaty pod vašimi článkami sa tak stali celkom štandardnými a totožnými s debatami ako pod každým iným článkom na Pravda.sk. S tým súvisí aj fakt, že správa debát prešla pod prevádzkovateľa a už nemôžete do komentárov zasiahnuť – môže to za vás urobiť admin. Nie sme však schopní prečítať všetko. Ak máte pocit, že niektorí z diskutujúcich porušuje pravidlá debát, môžete jeho príspevok nahlásiť, alebo napísať mail na blog@blog.pravda.sk. A možno také príspevky niekedy odstránime skôr, ako si to vy stihnete všimnúť. Z naše strany nikdy nepôjde o cenzúru názorov, záleží nám jedine na slušnej a vecnej debate, bez nadávok a invektív – napríklad aj voči autorom blogu.

S týmito zmenami súvisí aj úprava podmienok používania blogu. Vypadol z nich bod 3.6, ktorý znel nasledovne:
Bloger je oprávnený zmazať z diskusií na svojom blogu komentáre porušujúce tieto Podmienky používania. Nesmie však vymazávať komentáre iba z dôvodu nesympatie s ich autorom alebo obsahom.

Pri úprave pravidiel sme vypustili aj bod 3.5 v tomto znení:
Každý bloger má právo na propagáciu jeho obsahu na hlavnej stránke Blog.pravda.sk, pričom podmienky tejto propagácie sú pre všetkých blogerov rovnaké.

Chceme si tým do budúcnosti uvoľniť ruky na lepšiu propagáciu najzaujímavejších článkov.

Marian Niton

administrátor blog.pravda.sk

Pozor! Opäť je tu predvolebné moratórium

27.03.2019

Milí blogeri, Od 28. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajšiemu 2. kolu prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 28. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo [...]

Nezabudnite – máme moratórium!

14.03.2019

Milí blogeri, Od 14. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajším prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 14. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Nezabudnite: Moratórium platí aj na blogoch

02.11.2017

Milí blogeri, Od 2. novembra platí, že volebná kampaň k sobotňajším voľbám do VÚC sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 2. novembra od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko vraj dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

administrator

O službe Blog.pravda.sk - blog administrátora

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 209333x
Priemerná čítanosť článkov: 4868x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy