Založ si blog

Blogy patria všetkým čitateľom. Debaty pod nimi tiež

Milí blogeri, sme radi, že vás je stále viac a že aj návštevnosť blogov na Pravda.sk stúpa. Sme radi, že vyjadrujete svoje názory na rôzne témy v blogoch, aj v debatách pod nimi. Aj v čase, keď Pravda.sk vstúpila do Piana, sme debaty pod blogmi nechali bez obmedzenia.

Debatovať bez obmedzenia však neznamená nerešpektovať pravidlá. Jedným z nich je aj to, že debatovať sa má k téme blogu. Uznávame, že nie vždy sa dá presne určiť, čo ešte k téme je a čo už nie. Ale mnoho z debát skĺzava tam, kam nechceme – do tém a výmeny informácií medzi pár diskutujúcimi, ktoré s verejným fórom na blogoch nemajú nič spoločné. Debata je výmena názorov, nie rozhovor, ktorý patrí skôr na pokec a podobné fóra a širšej čitateľskej verejnosti pod blogmi nič nedáva.

Keďže blogov s takýmito debatami pribúda, budeme musieť zasiahnuť. Debata pod každým blogom trvá rok. V prípade, ak sa debata odkloní od témy, ukončíme ju oveľa skôr. Blogy, ktoré vzniknú len kvôli tomu, aby sa pod nimi debatovalo a súťažilo v počte príspevkov, vyradíme z režimu titulnej strany.

V žiadnom prípade nechceme hodnotiť úroveň a kvalitu blogov a podľa toho ich triediť. Jediným kritériom vždy boli a budú Podmienky blogovania a pravidlá debaty.

Predpokladáme búrlivú diskusiu a očakávame nesúhlasné reakcie. Ale robíme to v dobrej viere, že to blogom aj debatám pod nimi pomôže.

Marian Niton

Pravda.sk

Pozor! Opäť je tu predvolebné moratórium

27.03.2019

Milí blogeri, Od 28. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajšiemu 2. kolu prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 28. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo [...]

Nezabudnite – máme moratórium!

14.03.2019

Milí blogeri, Od 14. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajším prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 14. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Nezabudnite: Moratórium platí aj na blogoch

02.11.2017

Milí blogeri, Od 2. novembra platí, že volebná kampaň k sobotňajším voľbám do VÚC sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 2. novembra od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

administrator

O službe Blog.pravda.sk - blog administrátora

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 209061x
Priemerná čítanosť článkov: 4862x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy