Založ si blog

Zažili ste letnú lásku? Napíšte nám príbeh o nej

Letná láska – mnohí z nás majú s ňou skúsenosti. Niektorí celkom čerstvé, u mnohých sú to spomienky, ktoré si uchovávajú celé roky. Výzvu sme dali v pondelok čitateľom, teraz smeruje aj k vám, blogerom.

 

Štartom letných prázdnin sme sa rozhodli na webe Žena.pravda.sk odštartovať aj netradičnú súťaž – vašich vlastných príbehov o letnej láske. Práve príbehy patria medzi tie najobľúbenejšie články na našom webe – skúsenosti či spomienky iných, životné omyly, výhry aj prehry – to sú momenty, ktoré nás lákajú a zaujímajú, vzrušujú či desia, alebo dokážu zabaviť.

A taká dokáže byť aj letná láska. Či už šťastná, alebo nenaplnená, či študentská alebo láska, ktorú ste prežili po rozvode alebo počas dámskej jazdy s kamarátkami v ďalekej krajine. Vlastné príbehy, ktoré ste prežili počas leta – a to ktoréhokoľvek, aj pred mnohými rokmi, budete teraz môcť porozprávať aj prostredníctvom stránky Pravda.sk.

Čo treba spraviť?

Napíšte svoj príbeh o letnej láske, ktorý zašlete na adresu zena@pravda.sk. (Ak chcete byť v súťaži o kolekcie kníh, nepíšte príbehy sem, na blog, pošlite ich na uvedenú mailovú adresu). V rámci rubriky Žena.pravda.sk vytvoríme samostatnú rubriku Letné lásky, v ktorej budeme jednotlivé príbehy počas nasledujúcich dvoch mesiacov uverejňovať. Prvý z nich zverejníme v pondelok 8. júla. Redakcia Pravda.sk si vyhradzuje právo materiál redigovať a upraviť titulok príbehu v prípade, ak by jeho dĺžka prekračovala zaužívanú dĺžku názvov na webe. Redakcia si vyhradzuje aj právo príbeh nezverejniť.

O tom, ktorý príbeh je najlepší, rozhodnú čitatelia Pravda.sk. Tri príbehy s najvyššou čítanosťou v závere leta odmeníme kolekciou kníh. Redakcia navyše môže odmeniť aj ďalšie príbehy.

Pokiaľ sa túžite podeliť o príbeh, no brzdí vás strach zverejniť svoju totožnosť, aj vy máte šancu. Do emailu, v ktorom zašlete svoj príbeh do redakcie, pridajte okrem mena a kontaktnej adresy (ktoré nezverejníme) aj pseudonym, pod ktorým chcete, aby váš príbeh vyšiel – na záver emailu pridajte formuláciu v tvare „žiadam vás, aby ste príbeh zverejnili pod pseudonymom XY…“
Upozorňujeme, že pokiaľ email nebudete obsahovať pseudonym, zverejníme ho s menom a priezviskom autorky/autora a miestom bydliska.

Tešíme sa teda na vaše vlastné príbehy. Veríme, že spolu s nimi prežijeme všetci (my v redakcii a aj naši čitatelia) krásne a zamilované leto.

Pozor! Opäť je tu predvolebné moratórium

27.03.2019

Milí blogeri, Od 28. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajšiemu 2. kolu prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 28. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo [...]

Nezabudnite – máme moratórium!

14.03.2019

Milí blogeri, Od 14. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajším prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 14. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Nezabudnite: Moratórium platí aj na blogoch

02.11.2017

Milí blogeri, Od 2. novembra platí, že volebná kampaň k sobotňajším voľbám do VÚC sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 2. novembra od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

administrator

O službe Blog.pravda.sk - blog administrátora

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 209062x
Priemerná čítanosť článkov: 4862x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy