Založ si blog

Vitajte na nových blogoch Pravda.sk

Na portáli Pravda.sk sme spustili novú blogovaciu službu. Je určená pre širokú verejnosť a veríme, že sa okolo nej rýchlo vytvorí živá komunita blogerov.

Na druhej strane, nemáme záujem získavať tisíce nových blogerov za každú cenu. Kto chce u nás blogovať, mal by návštevníkom portálu ponúknuť istú hodnotu – či už informačnú, názorovú, umeleckú alebo inú. Nezáleží na tom, či bloger píše články o politike či akvaristike, tvorí vlastné poviedky, či je to známa osobnosť alebo úplne nenápadný človek. Dôležité je, že má čo ponúknuť čitateľom.

Prečo si založiť blog práve u nás? Tu sú hlavné výhody novej služby Blog.pravda.sk:

  • Nové blogy bežia na WordPresse, jednom z najlepších a celosvetovo najrozšírenejších otvorených systémov na správu webového obsahu. Rozsiahla funkcionalita WordPressu je mnohým blogerom dobre známa, takže na nových blogoch Pravda.sk sa rýchlo budú cítiť ako doma.
  • Možnosť skupinového blogovania – zakladateľ blogu môže samostatne zriaďovať prístupové práva iným autorom a nastavovať im rôzne stupne právomocí.
  • Transparentné podmienky používania s jasnými pravidlami, ktorých dodržiavanie všetkými používateľmi garantuje prevádzkovateľ.
  • Možnosť voľby medzi neanonymným a anonymným blogovaním. Prevádzkovateľ pri založení blogu požaduje poskytnutie skutočných identifikačných údajov, tieto údaje však bez súhlasu blogera nezverejní ani nikomu neposkytne.
  • Rešpektovaná doména jedného z najväčších spravodajských portálov na Slovensku, ktorý je zárukou vysokej návštevnosti, čitateľskej odozvy a rýchleho vybudovania hodnotnej blogerskej komunity.

Nové blogy portálu Pravda.sk štartujú na dočasnej doménovej adrese blog.pravda.sk. Po ukočení testovacej prevádzky sa presunú na tradičnú adresu blog.pravda.sk. Na nej zatiaľ beží blogovacia služba, ktorú Pravda.sk od roku 2006 prevádzkuje spoločne s firmou Singularity. Táto služba sa presunie na doménu Blog.sk a bude sa ďalej rozvíjať ako samostatný projekt nezávislý od portálu Pravda.sk.

Máte otázky? Napíšte administrátorovi nových blogov na adresu blog@pravda.sk. Alebo si hneď zaregistrujte nový blog.

Pozor! Opäť je tu predvolebné moratórium

27.03.2019

Milí blogeri, Od 28. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajšiemu 2. kolu prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 28. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo [...]

Nezabudnite – máme moratórium!

14.03.2019

Milí blogeri, Od 14. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajším prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 14. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Nezabudnite: Moratórium platí aj na blogoch

02.11.2017

Milí blogeri, Od 2. novembra platí, že volebná kampaň k sobotňajším voľbám do VÚC sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 2. novembra od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

administrator

O službe Blog.pravda.sk - blog administrátora

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 209213x
Priemerná čítanosť článkov: 4865x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy