Založ si blog

Na Pravda. sk pribudli komerčné blogy

Milí blogeri,

opäť máme pre vás nejaké novinky. Ku každému blogu sme na titulke pridali avatara a veríme, že vás to nakopne, aby ste si pokiaľ možno všetci vložili do svojho blogu obrázok a boli už na prvý pohľad ľahšie identifikovateľní. Napokon, len sa vraciame k tomu, čo tu pred pár mesiacmi bolo.

Úplnou novinkou sú však komerčné blogy. Firmy, spoločnosti, organizácie aj jednotlivci majú odteraz možnosť prezentovať seba, svoje produkty, služby či len svoju prácu aj na blogoch – za poplatok. To, čo sme doteraz prísne zakazovali – reklamu – odteraz povolíme. Články obsahujúce komerčné či politické posolstvá už nebudeme sťahovať z titulnej strany. Naopak, zaradíme ich medzi ostatné blogy s tým, že budú jasne označené ikonkou – KOMERČNÝ BLOG. Je len na kreativite autora, či napíše zaujímavý článok a na vás, či vás taký blog zaujme a kliknete naň.

Samozrejme, ani v komerčnom blogu nemôže byť akýkoľvek obsah. Pre komerčné blogy sme vytvorili samostatné pravidlá a budeme dbať, aby ich „komerční“ blogeri dodržiavali. Tu sú Podmienky používania komerčných blogov.

Trochu sme, aj vzhľadom na vaše požiadavky, upravili pravidlá používania osobných blogov. Do pozornosti zvlášť odporúčame bod 4.2, ktorý po novom znie:

Bloger a komentujúci používateľ nesmú zverejňovať obsah, ktorý je v rozpore so zákonmi SR a podmienkami poskytovania služby. Zakázané sú najmä urážky, vulgarizmy, hanobenie rasy, národa, náboženského presvedčenia či sexuálnej orientácie, propagácia nelegálnych strán, hnutí a organizácií. Rovnako je neprípustná propaganda, t.j. rozširovanie názorov a informácií, ovplyvňujúcich postoje a konania jednotlivcov či skupín s cieľom ich zmeny. Zakázaná je aj pornografia, porušovanie Autorského zákona a propagácia obsahu porušujúceho Autorský zákon. Neprijateľný je aj obsah, ktorý hrubým spôsobom znevažuje prevádzkovateľa.

Celé Pravidlá používania osobných blogov.

Vzhľadom na časté porušovanie pravidiel vás ešte chceme poprosiť, aby ste do svojich článkov nevkladali fotky bez uvádzania zdroja a ak na to nemáte súhlas autora fotografie (ak sú fotografie vaše vlastné, tiež to uveďte). Množia sa sťažnosti autorov na neoprávnené používanie fotografií a Perex a.s. ako prevádzkovateľ blogov môže byť rovnako ako bloger vystavený žiadostiam i žalobám o náhradu škody, alebo požiadavkám na vyplatenie honoráru za takúto fotografiu. Zákon je jednoznačne na strane autora a my musíme takéto fotky z článkov vymazávať.

Vďaka za pochopenie.

A blogujte, priatelia!

Tím Pravda.sk

Pozor! Opäť je tu predvolebné moratórium

27.03.2019

Milí blogeri, Od 28. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajšiemu 2. kolu prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 28. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo [...]

Nezabudnite – máme moratórium!

14.03.2019

Milí blogeri, Od 14. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajším prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 14. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Nezabudnite: Moratórium platí aj na blogoch

02.11.2017

Milí blogeri, Od 2. novembra platí, že volebná kampaň k sobotňajším voľbám do VÚC sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 2. novembra od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

administrator

O službe Blog.pravda.sk - blog administrátora

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 209350x
Priemerná čítanosť článkov: 4869x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy