Založ si blog

Na Pravda. sk sa zaregistroval bloger s číslom 1000. Odmeňujeme pár z vás. . .

Milí blogeri,

nové blogy na Pravda.sk sme spúšťali začiatkom februára 2010. Majú teda približne 20 mesiacov a čo nás teší, čítanosť a záujem o ne pomaly, ale pravidelne rastie.

Prečo to píšem? V nedeľu 24. októbra sa zaregistroval bloger s prezývkou creedy a v redakčnom systéme má číslo 1000. Nuž, milý bloger z Bratislavy, vitajte u nás a tešíme sa na váš prvý članok.

Prvý článok 1000. blogera je aj podmienkou, aby dostal odmenu, ktorú mu redakcia zabalila a pripravila na odoslanie. Je ňou kolekcia DVD od Bontonfilmu a kníh od vydavateľstva Ikar.

Aby v tom nezostal sám, podobnou cenou odmeníme ďalších. Najčítanejší článok na blogu napísal – tak ako ste nás správne upozornili v debate, hudobník a publicista Ľubo Belák – List Ivete Radičovej do tejto chvíle čítalo 26 889 čitateľov.

Pôvodne, chybným selektovaním histórie blogov v databáze (za chybu sa ospravedlňujeme), sme najčítanejší článok na blogu prisúdili blogerke s menom simona. Bol o politike a jeho titulok je SaS sa zbláznila? Fakt verejne propaguje drogy?! Článok si prečítalo 11 847 čitateľov. Simonu, samozrejme, odmeníme.

Ďalším, koho odmeníme, je najaktívejší autor. Pod blogom haber sa skrýva Stanislav Háber a publikoval už 370 článkov a myslím, že všetky z nich boli básničky.

Aby sa ostatní, ktorí nie sú najaktívnejší, najčítanejší alebo len nemali šťastie a nie sú jubilejným blogerom, necítili ukrivdení, odmeníme aj troch náhodne vybraných blogerov. Žreb priniesol šťastie týmto z vás: chesus, bolemir a alogx.

Úspech blogu závisí len na vás, ktorí doň prispievate a ktorí ho čítate. Všetkým vám teda patrí naša vďaka.

Marian Niton
pravda.sk

Pozor! Opäť je tu predvolebné moratórium

27.03.2019

Milí blogeri, Od 28. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajšiemu 2. kolu prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 28. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo [...]

Nezabudnite – máme moratórium!

14.03.2019

Milí blogeri, Od 14. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajším prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 14. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Nezabudnite: Moratórium platí aj na blogoch

02.11.2017

Milí blogeri, Od 2. novembra platí, že volebná kampaň k sobotňajším voľbám do VÚC sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 2. novembra od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

administrator

O službe Blog.pravda.sk - blog administrátora

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 208345x
Priemerná čítanosť článkov: 4845x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy