Založ si blog

Titulka: desať blogov, desať rôznych autorov

Milí blogeri

to, čoho sa viacerí z vás dožadovali, je tu. Pravda.sk od štvrtka obmedzuje na titulnej stránke počet článkov od jedného blogera.

Čo to pre vás znamená? V podstate nič závažné – nechceme a nebudeme časovo obmedzovať počet vydaných článkov. Ak máte chuť, môžete ich napísať aj desať za hodinu. Nemáme v úmysle stanovovať časový limit na vydávanie článkov – napríklad jeden každé štyri hodiny.

Pravda, prvých desať blogov, ktoré sa na blog.pravda.sk nachádzajú, bude mať desať rôznych autorov. Ak aj nejaký bloger napíše a vypublikuje za hodinu dva, tri, štyri či viac článkov, na jeho stránke sa objavia okamžite všetky – na titulnej stránke blog.pravda.sk však iba ten najnovší. Jednoducho, nový článok blogera vytlačí, ak ho tam má, z titulky jeho starší článok.

Týka sa to iba titulky, na ďalších stránkach budú všetky články chronologicky – teda aj 5 článkov jedného autora za sebou.

Verím, že túto novinku privítate. Ja môžem sľúbiť, že nebude posledná a na ďalších vylepšeniach vašich (našich) blogov pracujeme.

Marian Niton

administrátor blog.pravda.sk

Pozor! Opäť je tu predvolebné moratórium

27.03.2019

Milí blogeri, Od 28. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajšiemu 2. kolu prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 28. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo [...]

Nezabudnite – máme moratórium!

14.03.2019

Milí blogeri, Od 14. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajším prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 14. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Nezabudnite: Moratórium platí aj na blogoch

02.11.2017

Milí blogeri, Od 2. novembra platí, že volebná kampaň k sobotňajším voľbám do VÚC sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 2. novembra od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

administrator

O službe Blog.pravda.sk - blog administrátora

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 209317x
Priemerná čítanosť článkov: 4868x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy