Založ si blog

Od 1. novembra upravujeme Podmienky používania blogu

Milí blogeri…

 

Blogy na Pravda.sk ako nová služba portálu fungujú deväť mesiacov. Život, a najmä vaše aktivity a neraz aj pripomienky ukázali, že pôvodné pravidlá používania nevyhovujú, resp. nestačia pokryť všetko, čo dianie na blogoch prinášalo.

 

Od 1. novembra platia (a sú zverejnené – nájdete ich pod linkou na konci stránky) nové Podmienky používania.

 

Dva body z nich vypadli už pred pár dňami. Jeden sa týka debát, ktorých spravovanie prešlo od blogerov na administrátorov Pravda.sk. Ak nájdete pod vlastným, alebo vlastne pod ktorýkoľvek blogom diskutujúceho, ktorý porušuje pravidlá diskusií resp. píše nevhodne, kliknite myšou na „Nahlásiť“ alebo mi napíšte mail. Druhý sa týka automatického nároku na umiestnenie článku na titulnej stránke. Neriešime kvalitu či nekvalitu článkov, ale na titulku blogov nepustíme tých, ktorí aj po našej výzve porušujú Podmienky používania.

 

Odporúčame vám teda prečítať si pozorne nové Podmienky používania. Podrobne sme sa v nim – v novom bode 3 – venovali autorským právam a zdrojovaniu textov a fotografií.

 

Podstatne sme upravili Práva a povinnosti blogera. Aj vzhľadom na voľby (momentálne komunálne) sme museli upraviť podmienky, ktoré sa týkajú politickej reklamy. Nie je prípustná – povolené sú len osobné blogy politikov, kandidátov a v nich len ich osobné názory – nie agitácia a reklama politickej činnosti a aktivít.

 

Rozšírili sme aj oblasti, ktoré odteraz budeme považovať za porušenie podmienok (po novom bod 4.5.). Blog by si mal zachovať svoju úlohu – prinášať názory, postrehy, zážitky, pohľady na svet – teda texty. A nám sa množili blogposty, kde okrem titulku nebolo ani písmeno textu. Tiež budeme prísnejší na formu titulkov, na blogy o blogeroch, na komentovanie debát v blogoch atď.

 

Nemusíte sa báť, nevymysleli sme nič nové. Naše podmienky neobsahujú body, ktoré by ste nenašli v pravidlách na iných blogovacích stránkach.

 

Ešte raz, prosím, prečítajte si NOVÉ Podmienky používania.

 

Marian Niton,

administrátor blog.pravda.sk

Pozor! Opäť je tu predvolebné moratórium

27.03.2019

Milí blogeri, Od 28. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajšiemu 2. kolu prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 28. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo [...]

Nezabudnite – máme moratórium!

14.03.2019

Milí blogeri, Od 14. marca platí, že volebná kampaň k sobotňajším prezidentským voľbám sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 14. marca od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

Nezabudnite: Moratórium platí aj na blogoch

02.11.2017

Milí blogeri, Od 2. novembra platí, že volebná kampaň k sobotňajším voľbám do VÚC sa skončila. Volebnú kampaň je vo všeobecnosti zakázané viesť 48 hodín pred dňom konania volieb, teda od štvrtka 2. novembra od 00:00 a v deň volieb až do skončenia hlasovania. Počas moratória je zakázané zverejňovať informácie o kandidátoch v ich prospech alebo neprospech. [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

administrator

O službe Blog.pravda.sk - blog administrátora

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 209219x
Priemerná čítanosť článkov: 4866x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy